Znalac govori

Kaká: Nogomet je kao ples za Hrvata Luku Modrića!

"Igrati svjetsko prvenstvo je još teže. A on igra kao da je to posve normalno. Igra je za njega kao ples", slikovito će Kaká.
Sport / Nogomet | 15. 07. 2018. u 09:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nekad najbolji igrač na svijetu, veznjak Brazila, Milana i Reala, Kaká, pohvalio je lakoću igre Luke Modrića.

"Luka Modrić čini nogomet naoko jednostavnim. Zaslužio je predvoditi Hrvatsku u finalu Svjetskog prvenstva", kaže bivši brazilski nogometaš.

Uzimajući u obzir način na koji Modrić igra, ponajviše sličan lijepome plesu, potpuno je zasluženo hrvatski čarobnjak odveo svoju ekipu u završnicu Mundijala, a njegovo suvereno vladanje terenom u polufinalu protiv Engleske tipično je za Luku.

Kaká je s Lukom proveo jednu sezonu u Realu, prije povratka u AC Milan 2013. godine. Govoreći o ''skromnoj'' desetki Vatrenih i Los Blancosa, ovaj brazilski as ne štedi riječi hvale.

"Luka nam pokazuje kako je to jednostavno za igrati. Vjerujte da je stvarno, stvarno teško igrati nogomet", kazao je Brazilac za Omnisport.

"Igrati svjetsko prvenstvo je još teže. A on igra kao da je to posve normalno. Igra je za njega kao ples", slikovito će Kaká.

"Sada je on nevjerojatan igrač na visokoj razini. Četiri Lige prvaka, finale Svjetskog prvenstva, kao kapetan tima, sjajno! To je uistinu lijepo za njega i on to zaslužuje, jer je dobar čovjek, uvijek ponizan i ja čestitam Modriću!", izjavio je oduševljeni Kaká.

Kopirati
Drag cursor here to close