13 klubova

Kajkut objavio kraj karijere i poručio u kojem mu je klubu bilo najljepše

Napadač Borca Saša Kajkut najavio je da će mu predstojeća sezona biti posljednja u karijeri tijekom koje je igrao za veliki broj klubova.
Sport / Nogomet | 13. 07. 2020. u 12:01 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kajkut je na društvenim mrežama objavio post ''Last dance'', a da namjerava okončati karijeru potvrdio je i za Srpska Info.

''Mislim da je dosta. Naigrao sam se nogometa, zahvaljujući njemu sam proputovao Europu i svijet, upoznao mnogo ljudi, stekao prijatelje. Iduće godine punim 37 i tada će biti vrijeme da se povučem'', poručio je Kajkut za Srpska Info.

U Borcu je već četvrti put, a nastupao je za još četiri premijerligaša (Čelik, Krupa, Zrinjski, Željezničar), za Kozaru iz Gradiške, za hrvatske klubove Karlovac, Zadar i Pomorac, moldavski Šerif, azerbejdžanski Baku, South China iz Hong Konga, te za grčke klubove Veria i Kerkyra.

 Za Srpska Info je kazao gdje mu je bilo najljepše.

 ''Već nekoliko puta sam rekao da se nijedan drugi klub ne može usporediti s Borcem, za njega se igra srcem, dok su ostali posao. Ne bih posebno izdvajao neki drugi klub, jer sam imao sreću da igram za dobro organizirane kolektive i zaista nosim lijepe uspomene iz svih sredina. Ako bih već morao da izdvojim nešto to bi sigurno bio period u zeničkom Čeliku, kao i dvije godine u Grčkoj, gdje sam igrao za Veriu i Kerkiru'', završio je Kajkut.

Kopirati
Drag cursor here to close