Mešina zamjena

Kajkut: Krupa ima opasnu kontru

Sport / Nogomet | 04. 03. 2017. u 09:12 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Umjesto kartoniranog Jasmina Mešanovića Zrinjski će danas u napadu imati Sašu Kajkuta, a on protivnika jako dobro poznaje.

“Očekuje nas zahtjevna utakmica. Igrom slučaja proveo sam tri mjeseca u Krupi. Bio je to jako lijep period”, rekao je iskusni napadač.

“Krupa je zasluženo gdje jeste, treba ih krajnje ozbiljno shvatiti. Što se nas tiče, ambicije su u svakoj utakmici tri boda, ne bježimo od uloge favorita, ali to treba opravdati na terenu.”

Za Krupu je jesenas zabio pet golova, vrlo dobro poznaje njene kvalitete. 

“Ne bih pričao o njihovim slabostima, nego o vrlinama. Poletni su, mladi, ali imaju i kvalitete. Izdvojio bih stopera Vukotića, Koljić se vraća u sastav, kao i Redžić, a tu su i Milanović, Milutinović… svi oni zaslužuju pažnju. Disciplinirana su ekipa prije svega, brzo se vraćaju iza lopte, jaki su na kontre, bit će to zahtjevna utakmica.”

Tabela kaže da je Zrinjski pod prisitkom od strane Sarajeva i Željezničara...

“Situacija izgleda krajnje zanimljivo, bit će neizvjesno do kraja. To daje dodatnu draž, ali i naboj i emocije da damo još više. Liga je dosta izjednačena, svatko svakoga može pobijediti. Dogodio se u prvom dijelu sezone jedan pad, ali ne treba to tragično doživljavati. Jer može se sada dogoditi da uvežemo šest-sedam pobjeda. S ovim kadrom i stožerom Zrinjski ne treba brinuti.”

Utakmica Pod Bijelim brijegom počinje u 15 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close