Dopredsjednik Kluba

Kabiri o Zrinjskom: Moramo planirati pet godina unaprijed

Potpredsjednik HŠK Zrinjski Amir Gross Kabiri je rekao kako imaju tim izuzetno velikodušnih i skromnih pojedinaca za koje je siguran da će se i dalje nastaviti boriti za titule.
Sport / Nogomet | 18. 04. 2022. u 13:52 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Naša je odgovornost održati klub stabilnim i konkurentnim dugi niz godina, a to se može postići samo ulaganjem u infrastrukturu i odgovarajuće prostore za obuku koji će služiti svim našim sastavima'', izjavio je potpredsjednik HŠK Zrinjski Amir Gross Kabiri, nakon što je mostarski klub sedam kola prije kraja potvrdio sedmi naslov prvaka BiH.

Naglasio je kako treba nastojati postaviti temelje za prikladne terene te nabaviti modernu opremu kako bi pomogli omladincima u maksimiziranju sposobnosti i postojećeg potencijala.

''Moramo se razvijati kao funkcionalnija i snažnija organizacija te planirati pet godina unaprijed'', naglasio je Kabiri.

Dodao je kako imaju tim izuzetno velikodušnih i skromnih pojedinaca za koje je siguran da će se i dalje nastaviti boriti za titule.

''Ovo prvenstvo bit će zapisano zlatnim slovima u povijesti kluba, ne samo zato što smo oborili sve moguće rekorde na terenu, već zato što imamo tim izuzetno velikodušnih i skromnih pojedinaca koje vodi trener Sergej Jakirović – sjajan primjer beskompromisnog profesionalca. S takvim duhom, vodstvom i dosljednošću, siguran sam da ćemo se nastaviti boriti za titule i veseliti naše navijače'', poručio je Kabiri.

Kopirati
Drag cursor here to close