Novi dvojac?

Juventus želi da Perišić i Di Maria "pitaju" loptama Vlahovića

Dušana Vlahovića, veliko Juventusovo pojačanje, treba "hraniti" loptama, a to bi u novom Juventusu, bez Dybale, bila zadaća za Perišića i Di Mariju.
Sport / Nogomet | 18. 05. 2022. u 00:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što je praktički gotova stvar da će 34-godišnji Argentinac Angel Di Maria na ljeto doći u Juventus, sve su glasnije špekulacije da je na meti torinskog kluba i Ivan Perišić.

Navodno je hrvatski reprezentativac dobio i konkretnu ponudu "Stare dame" - šest milijuna eura po sezoni.

Godinu dana mlađi od Di Marije, no ne u "cvijetu mladosti", Perišić bi u Allegrijevoj momčadi pokrio drugo krilo, a cijela ideja dio je šire koncepcije u kojoj bi okosnica renoviranog Juventusa bio srpski centarfor Dušan Vlahović, koji je za 75 milijuna eura doveden iz Fiorentine, javlja HRT.

Vlahovića treba "hraniti" loptama, a to bi u novom Juventusu, bez Dybale, bila zadaća za Perišića i Di Mariju.

Allegri cijeni iskusne nogometaše, u Perišićevu kvalitetu mogao se nedavno osvjedočiti uživo kad je hrvatsko krilo razmontiralo njegovu momčad u finalu Talijanskog kupa, a dodatno je iskušenje da Perišiću, kao i Di Mariji, na ljeto završava ugovor i može doći bez odštete.

Velika je želja i povratak Paula Pogbe iz Manchester Uniteda. I on bi mogao u Juventus doći besplatno jer mu istječe ugovor.

Problem je za Juventus što se za Perišićeve usluge natječe s Chelseajem, a poznato je da bi se hrvatski krilni napadač volio okušati u Premier ligi, ali i Inter ga načelno želi zadržati, naravno ako se uspiju dogovoriti oko plaće.

Kopirati
Drag cursor here to close