Nakon dva mjeseca

Juventus u utorak nastavlja s treninzima

Talijanski mediji navode da su jutros počeli prvi pregledi, procjena zdravstvenog stanja igrača i uzimanje uzoraka za testiranje na koronavirus.
Sport / Nogomet | 04. 05. 2020. u 16:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometni kub Juventus u utorak će nakon skoro dva mjeseca nastaviti s treninzima, a prvi igrači su u ponedjeljak ujutro stigli u klupsku medicinsku službu kako bi obavili neophodne pretrage prije povratka na posao, prenosi Anadolija.

Talijanski mediji navode da su jutros počeli prvi pregledi, procjena zdravstvenog stanja igrača i uzimanje uzoraka za testiranje na koronavirus.

Igrači koji su ostali u Italiji prvi su stigli u klupsku zdravstvenu ustanovu, a to su: Leonardo Bonucci, Federico Bernardeschi, Juan Cuadrado, Carlo Pinsoglio i Aaron Ramsey. Dolazak Cristiana Ronalda, koji je vrijeme pandemije koronavirusa proveo u rodnoj Madeiri, očekuje se danas u večernjim satima.

Dodaje se da su igrači sa zaštitnim maskama i uz poštivanje potrebne socijalne udaljenosti ušli u medicinsku ustanovu nakon kratke kontrole na ulazu.

Prvi talijanski klub koji je nastavio s treninzima je Sassuolo, gotovo dva mjeseca od njihove posljednje utakmice u Seriji A protiv Brescie.

Nogometni Sassuola na raspolaganju imaju tri terena za svaku grupu od po šest igrača i osigurana im je minimalna udaljenost od 20 metara tijekom vježbi.

Nakon jednosatnog treninga svi su se odmah vratili u domove kako bi se istuširali, jer im u trening kampu nije dozvoljen pristup svlačionicama i teretani.

Serija A je prekinuta 9. ožujka zbog globalne pandemije koronavirusa. Nakon 26 odigranih kola, u vodstvu na ljestvici je Juventus sa 63 boda.

Kopirati
Drag cursor here to close