Ronaldo realizirao jedanaesterac

Juventus tek u sudačkoj nadoknadi slomio Genou

Torinska "Stara dama" je osvojila tri boda nakon nevjerojatne završnice u kojoj je bilo svega, od poništenog gola, do dosuđenog kaznenog udarca i gola za pobjedu.
Sport / Nogomet | 31. 10. 2019. u 08:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U susretu 10. kola talijanskog nogometnog prvenstva Juventus je pobijedio Genou sa 2-1, a pobjednički pogodak zabio je Cristiano Ronaldo iz kaznenog udarca u petoj minuti sudačke nadoknade.

Torinska "Stara dama" je osvojila tri boda nakon nevjerojatne završnice u kojoj je bilo svega, od poništenog gola, do dosuđenog kaznenog udarca i gola za pobjedu.

Aktualni prvak je poveo u 36. minuti golom Leonarda Bonuccija, no samo četiri minute kasnije izjednačio je Christian Kouame.

Gosti su od 51. minute igrali bez isključenog Francesca Cassatea, a u 87. minuti 'pocrvenio' je i domaći veznjak Adrien Rabiot. Kada se već činilo kako će Genoa osvojiti veliki bod, Ronaldo je u četvtoj minuti nadoknade zabio gol, ali je nakonadno poništen zbog zaleđa, javlja Hina.

Samo minutu kasnije Portugalac je iznudio kazneni udarac kojeg je sam realizirao za pobjedu.

Video: Golovi i izgledne prilike s utakmice Juventus - Genoa

U derbiju kola Napoli i Atalanta su odigrali 2-2. Domaćin je dva puta vodio, no Atalanta je oba puta uspjela izjednačiti osvojivši važan bod na neugodnom gostovanju.

Domaćin je poveo u 16. minuti golom Nikole Maksimovića, a izjednačio je Remo Freuler kojem je pomogao svojom lošom reakcijom vratar Alex Meret. Napoli je stigao do nove prednosti u 71. minuti preko Arkadiusza Milika, no četiri minute prije kraja izjednačio je Josip Iličić. Hrvatski reprezentativac Mario Pašalić igrao je za goste do 69. minute.

Udinese Igora Tudora je doživio novi težak poraz, ovoga puta na svom terenu od Rome sa 0-4.

Inter je u utorak slavio kod Brescije sa 2-1. Inter je poveo golom Argentinca Lautara (23), a u 63. minuti Lukaku je povećao na 2-0. Brescia je smanjila autogolom Skriniara (76), ali je milanski klub ipak sačuvao osmu prvenstvenu pobjedu. Marcelo Brozović je odigrao cijelu utakmicu za Inter.

Na ljestvici vodi Juventus sa 26 bodova, Inter ima 25, a Atalanta 21 bod. Na začelju je Sampdorija s pet bodova, javila je Hina.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close