Tlaka im...

Juventus odustaje od igranja u Europi?

Juventus navodno pregovara s Europskom nogometnom federacijom (UEFA) da se dobrovoljno povuče iz Konferencijske lige i da to bude kazna za kršenje financijskog fair playa tijekom pandemije koronavirusa.
Sport / Nogomet | 24. 06. 2023. u 00:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Twitter / Ilustracija

Talijanski velikan Juventus spreman je odustati od nastupa u Europi. Bianconeri su zbog oduzimanja 10 bodova umjesto u Ligi prvaka završili u Konferencijskoj ligi.

Kako navodi Tuttosport, Juventus pregovara s Europskom nogometnom federacijom (UEFA) da se dobrovoljno povuče iz Konferencijske lige i da to bude kazna za kršenje financijskog fair playa tijekom pandemije koronavirusa.

Čelnici Stare dame izašli su s takvim prijedlogom pred Uefu, a bit će zanimljivo vidjeti što će krovna nogometna kuća na to reći. Očito se Konferencijska liga baš i ne igra torinskom klubu.

Podsjetimo, Juventus je kažnjen oduzimanjem bodova nakon što je otkriveno da su uplaćeni određeni novčani iznosi u tajnosti na račun svojih igrača te drakonskim kaznama za bivšeg predsjednika Andreu Agnellija, sportskog direktora Fabija Paraticija kao i Pavela Nedveda.

Kopirati
Drag cursor here to close