Serie A

Juventus i Atalanta uspješni, poraz Lazija, remi Rome

Prvo iznenađenje u novoj sezoni talijanskog nogometnog prvenstva dogodilo se na Olimpijskom stadionu u Rimu gdje su favorizirana Roma i Salernitana igrale 2-2. Još veće je priredio Lecce svladavši Lazio 2-1.
Sport / Nogomet | 20. 08. 2023. u 23:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Romu je u prednost doveo Belotti (17), na 1-1 poravnao je Candreva (36), da bi u nastavku utakmice ta dvojica igrača postigla po još jedan gol.

Ovoga puta, Candreva (49) je bio prvi, on je sjajnim udarcem iskosa s desne strane iskoristio ubačaj Bradarića za preokret da bi Belotti (82) glavom nakon kornera spriječio senzaciju. GOLOVI

Sassuolo je ubilježio domaći poraz 0-2 (0-0) od Atalante. Oba gola gosti iz Bergama postigli su u završnici dvoboja, prvog De Ketelaere (84), a drugog Zortea (90+3).

Najzanimljiviji detalji OVDJE

Nogometaši Leccea velikim su preokretom na svom terenu svladali favorizirani Lazio s 2-1 (0-1).

Gosti iz Rima poveli su sredinom prvog poluvremena golom Immobilea (26) i držali tu prednost sve do pred kraj dvoboja, a onda su domaći bolju igru u nastavku okrunili pogocima Almqvista (85) i Di Francesca (87).

Juventus je, pak, na gostovanju kod Udinesea upisao sigurnu 3-0 (3-0) pobjedu.

Sve je bilo odlučeno već nakon prvih 45 minuta kada su mrežu domaćih tresli Chiesa (2), Vlahović (20-11m) i Rabiot (45+3).

GOLOVI

     
       Standings provided by Sofascore     
Kopirati
Drag cursor here to close