Serie A

Juve uz puno sreće do pobjede protiv Rome

Juventus je poveo u 15. minuti i to na kakav način. Lijepu akciju domaćih pogotkom je okrunio Kean za 1:0 uz puno sreće jer ga je loptom u glavu pogodio Bentancur.
Sport / Nogomet | 18. 10. 2021. u 00:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U osmom kolu Serie A Juventus je u Torinu slavio protiv Rome rezultatom 1:0. Jedini pogodak na utakmici uz puno sreće postigao je Moise Kean.

Prvu ozbiljniju priliku na utakmici imala je Roma u sedmoj minuti, ali Szczesny sjajno brani.

Juventus je uzvratio u 15. minuti i to na kakav način. Lijepu akciju domaćih pogotkom je okrunio Kean za 1:0 uz puno sreće.

U 29. minuti nova šansa za Juventus, ali Bentancur je bio neprecizan. Roma je igrala vrlo dobro prvo poluvrijeme, a izdvaja se i pokušaj Abrahama iz 38. minute susreta.

U 43. minuti nakon VAR-a dosuđen je penal za Romu, međutim Szczesny je večeras imao svoju noć i zaustavlja udarac Veretouta i na odmor se odlazi sa 1:0. Gosti iz Rima sigurno će se žaliti na vu situaciju jer je Abraham u toj akciji postigao gol, ali je sudac odlučio dosuditi najstrožu kaznu.

U drugom poluvremenu Bernadeschi je imao odličnu priliku u 48. minuti na semaforu je ostalo 1:0, da bi Roma sedam minuta kasnije zaprijetila preko Pellegrinija.

Mourinhova ekipa je imala još jednu odličnu šansu u 73. minuti, no pokušaj Vine blokira obrana Juventusa.

Do kraja susreta su oba tima imala još nekoliko vrlo dobrih akcija i prilika, ali ostalo je 1:0 i Juventus je upisao vrijedna tri boda te skočio na sedmu poziciju prvenstvene ljestvice sa 14 bodova, dok je Roma ostala četvrtoplasirana sa 15 osvojenih bodova.

   
Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
 
Kopirati
Drag cursor here to close