Genoa

Juriću prijeti otkaz, umjesto njega dolazi Tudor

Talijanski mediji navode kako je jedan od kandidata za Jurićevo mjesto Igor Tudor, a među kandidatima su i Cesare Prandelli, Sabri Lamouchi i John van’t Schip.
Sport / Nogomet | 23. 11. 2018. u 08:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatskom nogometnom stručnjaku Ivanu Juriću prijeti otkaz u redovima talijanskog prvoligaša Genoe ako u nedjelju ne pobijedi u gradskom derbiju Sampdoriju, prenose talijanski mediji.

Jurić je početkom listopada po treći put u svojoj karijeri preuzeo Genou, no u pet susreta pod njegovim vodstvom momčad nije ostvarila niti jednu pobjedu.

Jurić je prvi put na klupi bio 28 utakmica, a dobio je otkaz u veljači 2017. da bi ga predsjednik kluba Enrico Preziosi vratio za svega dva mjeseca. I onda mu ponovno dao otkaz u studenom nakon tek 20 susreta na klupi, javlja Hina.

Ovoga puta Jurić je vodio momčad u svega pet susret ostvarivši dva neodlučena ishoda i tri poraza. Početak nije mogao biti bolji. U prvom susretu pod njegovim vodstvom Genoa je odigrala 1-1 na gostovanju kod prvaka Juventusa. Potom je remizirala kod kuće protiv Udinesea (2-2), a zatim su uslijedila tri poraza od Milana (1-2), Intera (0-5) i Napolija (1-2). Sada za navijače Genoe slijedi najvažniji susret, gradski derbi protiv Sampdorije poznat i kao Derby della Lanterna.

Talijanski mediji navode kako je jedan od kandidata za Jurićevo mjesto Igor Tudor, a među kandidatima su i Cesare Prandelli, Sabri Lamouchi i John van’t Schip.

Genoa se trenutačno nalazi na 14. mjestu talijanskog prvenstva sa 14 bodova, dok je Sampdorija na 12. poziciji s bodom više.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close