Love Is In The Air

Jurić: Pjaca je nevjerojatan talent, zaljubljen sam u njega

"Pjaca je bio jako dobar kao i sve zamjene, ali on je nevjerojatan talent, bio sam zaljubljen u njega već dok je igrao u Hrvatskoj", kazao je Jurić nakon utakmice Torina protiv Lazija (1:1).
Sport / Nogomet | 24. 09. 2021. u 14:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatski napadač Marko Pjaca bio je strijelac za Torino drugu utakmicu zaredom, a u četvrtak je postigao jedini pogodak svoje momčadi u 1:1 domaćem remiju protiv Lazija u susretu 5. kola talijanskog nogometnog prvenstva.

Trener Torina Ivan Jurić kazao je nakon utakmice protiv Lazija, u kojoj je Pjaca postigao vodeći pogodak, kako je ovaj igrač nevjerojatan talent.

Kao i prije šest dana u susretu 4. kola protiv Sassuola, bivši član Vatrenih je postigao prvi pogodak na utakmici i to nakon što ga je Jurić uveo u igru umjesto drugog hrvatskog igrača Josipa Brekala.

"Pjaca je bio jako dobar kao i sve zamjene, ali on je nevjerojatan talent, bio sam zaljubljen u njega već dok je igrao u Hrvatskoj", kazao je Jurić nakon utakmice za talijanske medije.

Jurić je naglasio kako je ljut što njegova momčad nije osvojila sva tri boda.

"Ljut sam, Laziju nismo dopustili praktički ništa, dominirali smo u igri, ali smo izgubili dva boda", rekao je hrvatski trener za Sky Sport Italia.

Torino se trenutačno nalazi na devetom mjestu sa sedam bodova iz pet kola, a u ponedjeljak ga očekuje gostovanje kod Venezije.

"Nadajmo se da će se razočaranje pretvoriti u ljutnju za sljedeću utakmicu. Protiv Venecije će bit teško. No, ovo je pozitivna skupina koja je gladna i želi nadoknaditi nedavne razočaravajuće sezone", poručio je Jurić.

Kopirati
Drag cursor here to close