Kvalifikacije za EP

VIDEO I Juniorska futsal reprezentacija BiH na Pecari savladala Grčku

U drugom kolu BiH igra protiv Azerbejdžana od 20 sati večeras, dok je u posljednjem kolu protivnik Francuska. Samo će prvoplasirana reprezentacija u ovoj skupini izboriti nastup na Europskom prvenstvu kojem je domaćin Hrvatska.
Sport / Nogomet | 23. 03. 2023. u 08:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Juniorska futsal reprezentacija BiH ostvarila je prvu pobjedu na kvalifikacijskom turniru koji se igra na Širokom Brijegu. U duelu
skupine 5, BiH je bila bolja od Grčke 3:1. Već nakon tri minute BiH je vodila golom Mateja Kreze koji je realizirao jednu kontru nakon asistencije Alema Kadića.

Grčka je uzvratila vrlo brzo, pogodio je Panagiotis Grigorakos preciznim udarcem s 10 metara. Utakmica je odlučena u posljednjih desetak minuta. Prvo je nakon kornera Miloša Todorića glavom šutirao i pogodio raspoloženi Alem Kadić, dok je konačnih 3:1 postavio Srđan Čatić dvije sekunde prije kraja u trenucima kada su Grci lovili izjednačenje igrajući bez golmana.

Video: Utakmica BiH - Grčka 

U drugom susretu ove skupine, Francuska je nadigrala Azerbejdžan 5:0. U drugom kolu BiH igra protiv Azerbejdžana od 20 sati večeras, dok je u posljednjem kolu protivnik Francuska. Samo će prvoplasirana reprezentacija izboriti nastup na Europskom prvenstvu kojem je domaćin Hrvatska.

Kopirati
Drag cursor here to close