U Tešnju

Juniori BiH u srijedu protiv TOŠK-a

Sport / Nogomet | 08. 08. 2017. u 13:07 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Juniorska U-19 reprezentacija Bosne i Hercegovine okupila se u ponedjeljak u Trening centru NS BiH u Zenici i to je prva reprezentativna akcija ove generacije igrača u sklopu priprema za kvalifikacije u studenom za Europsko prvenstvo.

''Pozvali smo 25 igrača, s tim da Denis Omić, Filip Božić, Benjamin Hadžić, Jasmin Čeliković i Elvin Kovač nisu dobili dopuštenje klubova da dođu jer okupljanje nije u UEFA terminu. Nakon dužeg vremena na okupu je ova generacija igrača. Želimo vidjeti u kakvom su stanju reprezentativci i već smo odradili dva treninga, a odigrat ćemo i utakmicu s TOŠK-om. To će nam koristiti da steknemo sliku o ovim momcima, ali i da im pokažemo koji su to zahtjevi u U-19 reprezentaciji'', izjavio je izbornik Toni Karačić.

Karačić je TOŠK-u čestitao jubilej: ''Drago mi je što ćemo s našom juniorskom reprezentacijom uveličati proslavu 90 godina postojanja kluba iz Tešnja. Nije mala stvar održati takvu tradiciju i čestitam im na tome. Siguran sam da će tešanjska publika u srijedu imati priliku nazočiti kvalitetnoj utakmici'', zaključio je Karačić.

Utakmica TOŠK - BiH (U-19) na rasporedu je 9. kolovoza 2017. godine s početkom u 173.0 sati u Tešnju.

Kopirati
Drag cursor here to close