Brazilac o Francuzu koji vodi Al Nassr

Juninho: Garcia će se ulizivati Ronaldu

" On je najgori tim kojeg sam upoznao u svijetu nogometa. Imam grozna iskustva. Ne znam je li gori kao osoba ili kao trener. Radi se o neznalici koji momčad vodi jedino ako počne zastrašivati igrače", kaže Juninho.
Sport / Nogomet | 05. 01. 2023. u 20:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Juninho Pernambucano, Brazilac koji se proslavio svojim slobodnjacima. Tzv. "knuckle balling", gdje se lopta skoro ne okreće u zraku. U Europi je ostavio traga igrajući za Lyon. Tamo je surađivao s današnjim trenerom Rudijem Garcijom, gdje je Juninho bio sportski direktor, Garica trener. Danas je Juninho pričao upravo o Garciji, ne baš biranim riječima.

" On je najgori tim kojeg sam upoznao u svijetu nogometa. Imam grozna iskustva. Ne znam je li gori kao osoba ili kao trener. Radi se o neznalici koji momčad vodi jedino ako počne zastrašivati igrače. Tako on funkcionira. On želi da bude u centru pažnje. Zna itekako prevariti ljude. Garcia ipak pažljivo bira na kome će da se istresa. Nikada to ne radi na onima koji su moćni, karizmatični, jakim ličnostima. Upravo suprotno, njima se ulizuje. Jasno je, dakle, kako će se postaviti prema Ronaldu. Neće se usuditi da napravi ništa kako bi mu stao na put. Ako bude trebalo, on će Ronaldu praviti i doručak.

Kopirati
Drag cursor here to close