Sjajni Jota

Liverpool okrenuo protiv Čekičara

Portugalac koji očito ima ozbiljnu namjeru dokazat se svom karizmatičnom treneru iskoristio je u 85. minuti fantastično dodavanje Shaqirija te donio važna tri boda za nastavak Liverpoolovog uspinjanja na tablici
Sport / Nogomet | 31. 10. 2020. u 20:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U posljednjoj utakmici subotnjeg programa 7. kola Premier lige Liverpool je preokretom uspio dobiti West Ham sa 2-1.

"Čekičari" su došli na Anfield nakon što su u posljednja dva kola izvukli remije protiv Tottenhama i Manchester Cityja, a i sada su bili na dobrom putu da protiv još jednog favorita izbore neodlučeni ishod.

Gosti su poveli preko Fornalsa (10') nakon odbijanca u šesnaestercu Liverpoola. Taj rezultat dugo je bio na ekranu, no ipak igrači Jurgena Kloppa nisu dopustili da se na predah ode sa zaostatkom. U 42. minuti precizan je s bijele točke bio Salaha, koji je i izborio kazneni udarac.

U drugom djelu, Redsi su i dalje vladali terenom, no rezultat je mirovao. Ipak, mijenjao se u 77. minuti kada je zabio Jota. Portugalac je ušao u igru sedam minuta ranije, no njegov je pogodak poništen zbog prekršaja Manea na vrataru Čekićara, Fabianskom, prenosi Germanijak.hr.

Međutim, Portugalac koji očito ima ozbiljnu namjeru dokazat se svom karizmatičnom treneru iskoristio je u 85. minuti fantastično dodavanje Shaqirija te donio važna tri boda za nastavak Liverpoolovog uspinjanja na tablici. Redsi su prvi s tri boda više od Evertona, koji igra sutra protiv Newcastlea.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Kopirati
Drag cursor here to close