Vatreni postaje Apotekar?

Josip Stanišić blizu odlaska iz Bayerna?

Stanišić bi mogao završiti u Bayeru iz Leverkusena. Pouzdani Vatreni odigrao je vrhunske pripreme, zabio je čak dva gola na pripremama i to jedan u pobjedi protiv velikog Liverpoola. U Leverkusenu bi trebao imati garantirano mjesto u prvih 11.
Sport / Nogomet | 19. 08. 2023. u 11:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatski reprezentativac Josip Stanišić ulazi u svoju četvrtu profesionalnu sezonu u dresu Bayerna. Pouzdani branič je upisao 44 nastupa i zabio tri gola u redovima bavarskog diva, a sada bi izgleda mogao promijeniti klub.

Bild napominje kako Stanišić, iako nije ozlijeđen, nije bio u kadru Bavaraca u prvoj utakmici sezone u Bundesligi protiv Werdera, u kojoj je Bayern kao gost slavio s 4-0.

Sky Sports i Bild pišu kako bi Stanišić mogao završiti u Bayeru iz Leverkusena. Pouzdani Vatreni odigrao je vrhunske pripreme, zabio je čak dva gola na pripremama i to jedan u pobjedi protiv velikog Liverpoola.

U Leverkusenu bi trebao imati garantirano mjesto u prvih 11, no to u Allianz Areni nije slučaj. Stanišić prema Transfermarktu vrijedi 12 milijuna eura, a s Bayernom je bio tri puta prvak Njemačke.

Budući da se ovog ljeta konkurencija u obrani Bayerna pojačala jakim središnjim braničem Minjaeom Kimom (došao iz Napolija za 50 milijuna eura) i lijevim bekom Raphaelom Guerreirom (došao iz Dortmunda kao slobodan igrač), Stanišić vjerojatno ne može računati na veliku minutažu u momčadi Thomasa Tuchela.

S druge strane, u momčadi Xabija Alonsa (41) mogao bi steći više prakse i dalje se razvijati u jednom ambicioznom bundesligašu. Osim toga, veza između šefova Bayerna i Alonsa i dalje je jako dobra, nakon što je Španjolac s uspjehom igrao na Allianz Areni. Tako bi Stanišić bio u najboljim rukama.

Kopirati
Drag cursor here to close