Ne da mu se

José Mourinho nije prihvatio poziv Benfice

Klub iz Lissabona ponudio je Mourinhou angažman do kraja ove sezone, uz daljnje opcije, ali je “The Special One” to odbio.
Sport / Nogomet | 06. 01. 2019. u 21:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

José Mourinho (55) je trenutačno bez angažmana, a nakon što je ''teška srca'' odbio ponudu makedonskog trećeligaša Osogovo iz Kočana, našao se na meti nešto slavnije Benfice.

Kako piše portugalski lis „A Bola“, Benfica je u potrazi za trenerom, a Mourinho je na zavodu za zapošljavanje - idealna pozicija za novi pečat u njegovoj radnoj knjižici.

Klub iz Lissabona ponudio je Mourinhou angažman do kraja ove sezone, uz daljnje opcije, ali je “The Special One” to odbio. Što će biti tijekom ljeta, odnosno nakon završetka aktualne sezone, drugo je pitanje, ali Mourinho za sada ne želi trčkarati po travnjacima svoje domovine.

Na klupi Benfice je trenutačno Bruno Lage (42), kao prijelazno rješenje, a mogući razlog Mourihnova odbijanja ponude može biti nemogućnost da sudjeluje u eventualnim transferima pojačanja, kao što mu se svojevremeno dogodilo u Manchester Unitedu. Poučen tim iskustvom, Mourihno vjerojatno ne želi preuzeti momčad koja mu je ''servirana'', nego onu koju može i sam kreirati.

Kopirati
Drag cursor here to close