Bijeli(čin) kruh

Još jedna stvar dijeli hrvatskog trenera od potpisa za Fener

Predsjednik diva s Bospora, Ali Koc, već je telefonski utanačio detalje ugovora s osječkim strategom, ali objavu ugovora priječi pandemija koronavirusa.
Sport / Nogomet | 06. 05. 2020. u 13:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: faH / Nenad Bjelica

Ovih tjedana turski mediji naveliko pišu o angažmanu Nenada Bjelice u jednom od tamošnjih velikih klubova.

Dojučerašnji trener zagrebačkog Dinama na korak je od potpisa za  Fenerbahce, a mediji tvrde kako je stvar praktički riješena.

Predsjednik diva s Bospora, Ali Koc, već je telefonski utanačio detalje ugovora s osječkim strategom, ali objava dogovora se ne bi trebala dogoditi danas, jer realizaciju posla priječi još samo jedna stvar, a to je - pandemija koronavirusa.

Bjelica ne može doputovati u Tursku zbog restrikcija kretanja vezano uz avionske letove te se čeka normalizacija okolnosti kako bi se finiširao posao.

Donedavnog stratega prvaka Hrvatske očekuje težak posao na stadionu Sukru Saracoglu jer je uprava najavila rezanje troškova i stezanje remena te ovog ljeta neće biti velikih pojačanja u svlačionici Fenera.

Bjelica bi po okončanju dogovora trebao zarađivati dva milijuna eura godišnje, a ugovor bi se potpisao do 2022. godine, prenose tamošnji mediji, s tim da bi postojale određene klauzule o potencijalnom nastavku suradnje.

Kopirati
Drag cursor here to close