Golčina Payeta

Još jedan remi Bilićeva West Hama

Sport / Nogomet | 02. 04. 2016. u 18:46 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U 32. kolu Premier lige Bilićev West Ham je na domaćem terenu protiv Crystal Palacea odigrao 2:2, dok je Pato zabio u debiju za Chelsea.

U prošlom kolu Čekičari su u zadnjoj minuti ispustili pobjedu protiv Chelseaja (završilo je 2:2), a sada su opet doživjeli istu sudbinu.

Crystal Palace je poveo u 15. minuti golom Damiena Delaneyja, ali samo tri minute kasnije argentinski veznjak Manuel Lanzini zabio je za 1:1. Bilićevi Čekičari do kraja poluvremena rade preokret, a strijelac za 2:1 je njihov najbolji igrač Dimitri Payet u 41. minuti. No, 67. minuti West Ham ostaje s igračem manje, jer je crveni karton dobio Kouyate, a u 75. Dwight Gayle pogađa za konačnih 2:2.

Braziliski napadač 26-godišnji Alexandre Pato, zvani Patkica, zabio je u svom debiju za Chelsea koji je svladao posljednjeplasiranu Aston Villu sa 4:0.

Pato je ušao u igru u 25. minuti, a u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena izborio je penal kojeg je sam realizirao. Nekadašnji igrač AC Milana došao je u Chelsea na posudbu iz Corinthiansa. Za Chelsea su još zabili Ruben Loftus-Cheek (26) i dva puta Pedro (46, 59).

Nogometaši Manchester Cityja su u gostima kod Bournemoutha riješili pitanje pobjednika za manje od 20 minuta pogocima Fernanda (7), Kevina De Bruynea (12) i Sergija Aguera (19). Konačnih 4:0 postavio je Aleksandar Kolarov (90+3).

Arsenal je uvjerljivo svladao Watford sa 4:0, pa još uvijek može reći da ostaje u borbi za naslov prvaka

U derbiju začelja Norwich je na svom terenu svladao Newcastle sa 3:2, a pobjednički gol zabio je Martin Olsson u trećoj minuti sudačke nadoknade.

Drugoplasirani Tottenham, koji zaostaje pet bodova za vodećim Leicesterom, večeras gostuje kod Liverpoola, dok u nedjelju Leicester dočekuje Southampton.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Kopirati
Drag cursor here to close