Seks afera u Londonu

Jorginho zaveo uposlenicu Chelsea, procurile sve poruke

"Ona je sve više i više počela govoriti o Jorginhu. Počeo sam sumnjati. Kada je rekla da ide prošlo ljeto na Chelseajevu turneju po Japanu, rekao sam da sam zabrinut", kazao je ogorčeni Hughes, inače navijač Arsenala.
Sport / Nogomet | 19. 04. 2020. u 14:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši i manekenke idu zajedno. Često se to može čuti, a nisu rijetki primjeri baš takvih ljubavnih veza, romansi ili u ovom slučaju avantura. Nekadašnji igrač Napolija, a sada veznjak londonskog Chelseaja, talijanski reprezentativac Jorginho našao se na jednom od krakova ljubavnog trokuta.

Zaveo je mladić djelatnicu u klupskom salonu, Elisu Scalcon, a u javnost su dospjele i neke pikanterije koje proizlaze iz njihovog dopisivanja putem mobilnih telefona. Kako su dospjele u javnost? Sad već bivši dečko dotične djevojke, Aaron Hughes vidio ih je na njenom telefonu te ih bijesan odaslao van...

"Ona je sve više i više počela govoriti o Jorginhu. Počeo sam sumnjati. Kada je rekla da ide prošlo ljeto na Chelseajevu turneju po Japanu, rekao sam da sam zabrinut. Kada se vratila, pitao sam je je li se nešto dogodilo i rekla je da nije. Tada nisam vidio poruke", kazao je ogorčeni Hughes, inače navijač Arsenala.

Kako smo rekli, sad već bivši dečko Elise Scalcon trebao je zajedno s njome otići na odmor na Šri Lanku. Tada je odlučio provjeriti što se događa.

"U krevetu sam vidio njen iPad. Htio sam ga isključiti, ali sam onda ugledao gomilu poruka između nje i Jorginha. Pored mene je njemu slala poruke. On joj je pisao da dođe kod njega u Japanu u hotelsku sobu. U jednoj poruci ju je pitao na talijanskom preferira li divlji ili romantični seks", nastavlja Hughes.

Nakon što mu je Elisa odgovorila da više preferira prvu varijantu, Jorginho joj je poručio da je želi vidjeti pijanu...

Međutim, budući da se situacija između Aarona i Elise dogodila dan prije polaska za Šri Lanku, ipak su odlučili otići. Nakon što su se vratili, prekinuli su, baš kao i Jorginho sa svojom partnericom Natalijom Leteri, prenosi Jutarnji.hr.

Kopirati
Drag cursor here to close