Romario i Ronaldinho

Joga Bonito na Copacabani

za Ronaldinha je svakako bilo ugodnije nego recimo kada se "footvolleyu" posvetio iza rešetaka u Paragavaju, nakon skandala s lažnom putovnicom koji je doveo do njegovog hapšenja.
Sport / Nogomet | 21. 12. 2021. u 18:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Za profesionalne nogometaše je to običajna pojava, često neka vrsta zagrijavanja na treninzima. Netko će to nazvati odbojka, netko tenis ili nogotenis, nogodbojku. Nekih definiranih pravila nema, recimo da je osnovno i najvažnije jedan dodir. Što se tiče podloge i ona može biti različita, klasična travnata ili neka tvrda. U ovom slučaju Brazilci su izabrali pijesak na plaži, ne bilo kojoj, već onaj na Copacabani, najpoznatijoj svjetskoj.

S obzirom na to da obojica nisu baš za neke trke, pa u ovo dobro dođe. Na jednoj strani je Romario, na drugoj Ronaldinho. Službeno su igrali turnir u "footvolleyu" i lijepih poteza nije nedostajalo. Ronaldinho je svoju karijeru završio 2015. godine, Romario šest godina ranije.

Pobjedu su na kraju odnijeli Romario i njegov suigrač, koji su se očito bolje snašli u sjajnoj atmosferi koju su priredili Brazilci. Ronaldinho (41) i Romario (55) su ponudili nešto iz svog bogatog repertoara i za Ronaldinha je svakako bilo ugodnije nego recimo kada se "footvolleyu" posvetio iza rešetaka u Paragavaju, nakon skandala s lažnom putovnicom koji je doveo do njegovog hapšenja.

Video: Romário vs Ronaldinho - Duelo de Gigantes - Torneio Internacional De Futevôlei
Kopirati
Drag cursor here to close