Na sve je bio spreman

João Cancelo se odrekao 2 milijuna eura zbog Barcelone

I onda je na scenu stupio Cancelo koji se odrekao 2.000.000 eura godišnje plate kako bi se uklopio u Barcine financijske mogućnosti.
Sport / Nogomet | 06. 04. 2024. u 15:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

João Cancelo, portugalski bek, ove sezone je došao u ekipu Barcelone na posudbu iz Manchester Cityja. Imao je veliku želju zaigrati za Barcelonu, bio je spreman puno toga žrtvovati. Kako bi ostvario svoj san morao je povući određene poteze. Jer je njegov dolazak na Camp Nou skoro propao.

Barcelona, to nije tajna ima problema s financijama i njegova plata jednostavno nije mogla da se uklop u budžet kluba. I onda je na scenu stupio Cancelo koji se odrekao 2.000.000 eura godišnje plate kako bi se uklopio u Barcine financijske mogućnosti. Španjolski velikan je posljednjeg dana prijelaznog roka imao prostora da dovede samo jednog nogometaša, Joaa Cancela ili Joaa Felixa.

Nisu u klubu uspjeli osloboditi novac kako bi pokrili "financijski fair-play" pa je u posljednji čas Cancelo istupio i napravio potez kojeg će u Barceloni zauvijek cijeniti. Naravno, Cancelo se već nametnuo kao lider u svlačionici Barcelone pa skoro i da ne razmišlja o povratku u City. Ostaje pitanje hoće li Barcelona imati dovoljno novca da otkupi njegov ugovor ili će opet João na posudu. Čak se kao mogući klub spominje i Bayern. Jedni je čini se za Cancela priča s Manchester Cityjem završena za sve vremena.

"Guardiola je govorio laži o meni. Nikad nisam bio loš suigrač. Pitajte Akea i Rica Lewisa. Nemam nikakav kompleks veće ili manje vrijednosti. To je samo trenerovo mišljenje. Manchester City nije bio korektan prema meni. Bio sam bitan igrač tamo nekoliko godina, uvijek sam se maksimalno zalagao na terenu i bio predan klubu i navijačima. Jednom sam bio opljačkan, ali sam ostavio svoju ženu i djecu kod kuće same i preplašene. Ljudi se sjećaju samo Guardioline izjave jer on ima veću moć od mene. Ali ja nikad ne lažem", rekao je Cancelo.

Kopirati
Drag cursor here to close