Engleska

Jeste li uživali u utakmicama Boxing Daya?

Sport / Nogomet | 26. 12. 2015. u 17:16 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Chelsea je odigrao prvu utakmicu s novim trenerom na klupi - Guusom Hiddinkom. Završilo je 2:2, a tragičar je ispao Oscar, koji je 10 minuta prije kraja promašio penal!

Pozitivna stvar je što se nastavio niz, Chelsea na "Boxing Day" ne zna za poraz već 12 godina, od 2003. je pobijedio šest puta i remizirao pet puta.

Full-time at the Bridge...

Posted by Chelsea Football Club on Saturday, 26 December 2015


Liverpool je u Boxing Day ušao kao deseta momčad Premier lige, ali je srušio vodeći Leicester pobjedom 1:0! Također, prvi put nakon 16. svibnja i remija 0:0 sa Sunderlandom, gledajući sva natjecanja, Leicester nije zabio gol, piše Goal.com.

FULL-TIME: Christian Benteke's second-half goal secures a 1-0 win for #LFC over Leicester City Football Club at Anfield

Posted by Liverpool FC on Saturday, 26 December 2015


Kiks Leicestera nisu uspjeli iskoristiti nogometaši Arsenala. Propustili su zasjesti na vrh Premier lige nakon što su u posljednjem susretu izgubili kod Southamptona 0:4. Arsenal je tako ostao drugi na ljestvici s 36 bodova, dva manje od vodećeg Leicester Cityja. 

FULL TIME: Southampton FC 4-0 ArsenalWhat a night at St Mary's. Ronald Koeman's side provide supporters with plenty of...

Posted by Southampton FC on Saturday, 26 December 2015


Cityju je pobjeda protiv Sunderlanda bila imperativ pa sada zaostaje tri boda za vodećim Leicesterom. Briljirao je De Bruyne s golom i dvije asistencije.

A Boxing Day bonanza at the Etihad Stadium!

Posted by Manchester City FC on Saturday, 26 December 2015


Slaven Bilić se nadao da će njegova momčad prekinuti niz od sedam kola bez pobjede, ali može biti sretan s bodom s gostovanja kod Aston Ville.

FT: All over at Villa Park, where the Hammers record a fourth successive Barclays Premier League draw and a sixth in...

Posted by West Ham United FC on Saturday, 26 December 2015


U prvoj utakmici 18. kola engleskog nogometnog prvenstva Stoke City je na svojem Britannia stadionu svladao Manchester United 2:0.

Kopirati
Drag cursor here to close