premiership

Jelavić opet zabio, sudac "pogurao" Chelsea

Sport / Nogomet | 16. 01. 2016. u 17:40 S.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši West Hama izgubili su u 22. kolu Engleske lige na gostovanju kod Newcastlea (1:2), a jedini gol za momčad bivšega hrvatskoga izbornika Slavena Bilića postigao je Nikica Jelavić.

Bilićeva momčad je doživjela prvi poraz od 22. studenoga, a "Čekićarima" je prekinut niz od četiri uzastopne pobjede. Domaćini su već nakon 15 minuta igre vodili s 2:0 pogocima Pereza i Wijnalduma, dok je Jelavić zabio u 49. minuti nakon što je u poluvremenu ušao u igru. West Ham je ostao peti s 35 bodova. 

Ludu utakmicu odigrali su Chelsea i Everton (3:3) na Stamford Bridgeu, a Guusa Hiddinka je prvog poraza na klupi Chelseaja spasio John Terrry u osmoj minuti sudačke nadoknade i to iz nedosuđenoga zaleđa.

Everton je propustio ogromnu priliku da slavi na Stamford Bridgeu po prvi puta nakon 1994. godine, vodili su s 2:0 i 3:2, no Terry se petom u 98. minuti u svom 700. nastupu za Chelsea iskupio za autogol u 50. minuti. Chelsea je i dalje 14. s 18 bodova manje od vodećeg trojca.

Manchester City je kod kuće s 4:0 porazio Crystal Palace i preuzeo vodstvo, a dva je gola na toj utakmici postigao Sergio Aguerro. Uvjerljiv je bio i četvrtoplasirani Tottenham kod kuće protiv Sunderlanda (4:1).

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Kopirati
Drag cursor here to close