Prolazi slava?

Jedino je Ramos bio lošiji od Luke, a De Bruyne mu je priredio 'vertigo'

Desetak minuta uoči kraja utakmice Kevin de Bruyne prodao mu je dribling na sredini terena i položio ga na travnjak. Samo tri minute kasnije, Zidane je umornog Modrića zamijenio Lucasom.
Sport / Nogomet | 27. 02. 2020. u 12:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Screenshot / Sjajan dribling Kevina de Bruynea izbacio je Modrića iz orbite

Real Madrid sinoć je poražen kod kuće od Manchester Cityja 2:1 u svojoj prvoj utakmici drugog kruga Lige prvaka, a situaciju uoči uzrvata pogoršao je i crveni karton zbog kojeg će Zidane i društvo biti bez kapetana Sergija Ramosa.

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić uklopio se u sivilo svoje momčadi, naime, prema stranici WhoScored bio je jedan od najgorih igrača Reala na terenu s ocjenom 6.1, jedini lošije ocijenjen od njega bio je isključeni Ramos.

Pri kraju susreta Luka dobio je i udarac po vlastitome egu, jer ga je Kevin de Bruyne položio na travnjak u Messijevom stilu.

Naime, desetak minuta uoči kraja utakmice Kevin de Bruyne prodao mu je dribling na sredini terena i položio ga na travnjak. Samo tri minute kasnije, Zidane je umornog Modrića zamijenio Lucasom.

Sinoć baš ništa nije polazilo od noge hrvatskom kapetanu, dobio je ocjenu samo 6.1.

Luka nije uputio nijedan šut na gol, uputio je samo 48 dodavanja od čega 42 uspješna (88 posto), pokušao je dva driblinga bez uspjeha, nije imao nijedan osvojeni zračni duel, nijednu osvojenu loptu i samo tri presječene.

Večer za zaborav, reklo bi se. Najgore je to što su mu ove sezone takve utakmice prilično učestale...

Kopirati
Drag cursor here to close