Igrali su Boca i Velez

Jedan žestok prekršaj pa onda tučnjava na La bomboneri

U 89. minuti igrače je zahvatilo totalno ludilo. Na terenu je nastala velika makljaža i tučnjava igrača, a sve je pokrenuo Francisco Ortega iz Veleza koji je udario Adivicnulu.
Sport / Nogomet | 03. 10. 2022. u 13:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Za Južnu Ameriku nije ništa novo. Bez obzira o kojoj ligi radi ili Kupu. Dovoljna je jedna iskra koja često pada na plodno tlo. Ovaj put se radilo o utakmici argentinskog prvenstva između Boca Juniorsa i Valez Sarsfielda.

Susret je otišao u korist domaće Boce koja je slavila s 1:0 pogotkom Javiera Moralesa iz 79. minute, međutim gol i rezultat nisu bili u prvom planu, već ono što se događalo u posljednjim trenucima utakmice.U 89. minuti igrače je zahvatilo totalno ludilo. Na terenu je nastala velika makljaža i tučnjava igrača, a sve je pokrenuo Francisco Ortega iz Veleza koji je udario Adivicnulu.

Nakon tog njegovog poteza nastao je opći kaos, a sudac je u minuti podijelio tri crvena kartona. Prvi je pocrvenio upravo Ortega koji je i započeo cijelu tučnjavu, a ranije tuširanje su zaradili i Luis Vazquez iz Boce i Valentin Gomez iz Veleza.

Video: Boca vs Velez 

Boca Juniors je trenutačno prva momčad prvenstva s 42 osvojena boda, dok je Velež tek na 27.mjestu sa svega 16 osvojenih bodova

Video: Boca vs Velez 

 

Kopirati
Drag cursor here to close