'Mini Vatreni'

Jarni izbornik U-19 reprezentacije

Sport / Nogomet | 16. 06. 2017. u 20:37 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Član legendarne brončane generacije Vatrenih Robert Jarni novi je izbornik Hrvatske U-19 reprezentacije.

Nakon što je Ferdo Milin početkom ovog tjedna preuzeo reprezentaciju Ujedinjenih Arapskih Emirata U-17, ostalo je upražnjeno mjesto izbornika Hrvatske do 19 godina.

Stručne službe Saveza, vođene dosadašnjim smjernicama što većeg uključivanja bivših proslavljenih reprezentativaca u rad HNS-a, pronašli su novo rješenje u Jarniju, objavljeno je na stranicama Hrvatskoga nogometnog saveza (HNS).

"Presretan sam što sam dobio priliku i čast voditi hrvatsku nogometnu reprezentaciju, a posebno mi je drago da je to U-19 reprezentacija, u kojoj sam vidio puno talenta i s kojom se nadam da ćemo ostvariti zapažene uspjehe", rekao je Jarni za HRT.

Prihvaćanjem ove izborničke funkcije, Jarni nakon kraće stanke ponovno sjeda na trenersku klupu. Trenerski je put počeo u matičnom Hajduku, a u međuvremenu je vodio i Istru 1961, bosanskohercegovačko Sarajevo te Pecs i Puskas Akademiju u Mađarskoj.

"Nema boljeg početka nego se odmah baciti na posao, a to nas upravo čeka, jer reprezentacija već sredinom srpnja gostuje na turniru u Japanu", zaključio je Jarni.

Kopirati
Drag cursor here to close