Zrinjski

Jamak: U Mostar sam došao po još dvije titule

Sport / Nogomet | 23. 01. 2017. u 12:06 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zrinjski je u Nerminu Jamaku dobio iskusnog veznjaka koji zna kako se osvajaju titule, sa Željom je odnio dvije, a on osobno tvrdi da Plemići neće požaliti što su ga angažirali. 

“Potpisao sam na godinu i pol za vrijeme kojih želim još dvije titule, to bi bilo idealno, rekao je Jamak u razgovoru za Dnevni list. 

“Poznavao sam dosta igrača od ranije, s nekima sam i igrao tako da mi nije bio problem brzo se prilagoditi. Imao sam i par ponuda iz Bosne, ali ova od Zrinjskog bila je najkonkretnija, nisam se nimalo premišljao”, dodao je igrač iza kojeg je period u litvanskoj Suduvi.  

“U Litvi, gdje je košarka državni sport broj jedan, dosta ulažu u nogomet u posljednje vrijeme. Žele imati klub u Ligi prvaka. Na uvjete se nisam mogao požaliti, ali problem mi je predstavljala udaljenost od porodice. Zato sam se odlučio vratiti i mislim da nisam nimalo pogriješio. Naprotiv.”

Kaže da se pripremama Plemića priključio spreman, a vjeruje da će kada to bude najpotrebnije i pokazati. 

“Sigurno da imamo najbolji kadar, samo će biti važno zadržati atmosferu, a bude li tako, vjerujem da ćemo na kraju sezone slaviti duplu krunu. Što se mene tiče, ne bih ni dolazio da ne vjerujem da ću igrati. Ali isto tako, znam da je na meni da se dokažem, da radim, a jaka konkurencija u veznom redu samo može pomoći.”

“Mislim da me dosta ljudi koji prate Premijer ligu poznaje, znaju moje kvalitete. Zrinjski je i tražio igrača poput mene, a rekao bih da su mi najjače strane dobar pregled igre i organizacijske sposobnosti. Prije nego sam otišao iz Premijer lige bio sam najbolji asistent, što također dosta govori”, zaključio je. 

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close