Zrinjski

Jamak: Slovenci nisu naviknuti na naše temperature

Sport / Nogomet | 03. 07. 2017. u 08:05 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kako se bliži utakmica s Mariborom, u Zrinjskom lagano raste optimizam.

Iskusni veznjak Nermin Jamak vjeruje da je Slovence moguće izbaciti.

“Svi smo priželjkivali Maribor i na kraju smo ih i izvukli. Znamo da to nije ista ekipa kao prije tri godine kada su nas izbacili i igrali skupine Lige prvaka, tako da smo svjesni činjenice da ćemo imati kakve-takve šanse”, rekao je za Dnevni list.

“Damo li svoj maksimum, sve je moguće. Visoke temperature, na kojima oni sigurno nisu naviknuli igrati, nama idu u prilog. Imam generalno dobar osjećaj pa ćemo vidjeti.”

“Prošlog ljeta Zrinjski se u dobrom svjetlu predstavio protiv Legije, ali eto, sudac im je u Pragu svirao penal koji nama nikada ne bi i sve je to utjecalo na končani ishod. Vjerujem da ovog puta nećemo pričati o takvim stvarima”, dodao je Jamak.

Optimističan je i usprkos promjenama u kadru, odlascima važnih imena..., i to ne samo po pitanju Europe.

“Izgubili smo neke važne igrače poput Tomića i Petraka, nema više ni Mešanovića, ali zato su tu Kajkut i Mrkajić kao i dosta novih, mladih igrača koji se tek moraju nametnuti. Mislim da smo u dosadašnje četiri utakmice izgledali OK.”

“Jasno, pokušat ćemo obraniti titulu treći puta zaredom, što do sada nikomu nije pošlo za rukom – obraniti naslov uspjeli su samo Željezničar i Zrinjski. Ne vjerujem da će se nešto značajno promijeniti u borbi za vrh. Možda Sarajevu dajem određenu prednost zbog nekoliko dobrih pojačanja, ali Željezničar će sigurno biti tu.”

Zrinjski će premijeru u novoj sezoni odraditi 12. ovog mjeseca, kada je u Mostaru na rasporedu prva utakmica 2. pretkola Lige prvaka protiv Marubora.

Kopirati
Drag cursor here to close