Veznjak 'Plemića'

Jamak: Protivnici nas se boje zbog naše napadačke moći

Sport / Nogomet | 12. 09. 2017. u 14:53 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ozljeda koja ga pogodila na zadnjem treningu uoči prve utakmice s Mariborom odvojila je Nermina Jamaka od te dvije utakmice Lige prvaka, ali i od još tri premijerligaške utakmice.

Otkako se vratio na terene šef struke Zrinjskog Blaž Slišković dozira njegovu minutažu, ali u zadnjoj utakmici protiv Čelika ipak mu je dao više prilike za igru. Jamak je proveo na terenu 66 minuta, skoro koliko u tri prethodne utakmice zajedno. Kaže da se dobro osjeća i da je ozljeda stvar prošlosti.

'Ozljeda je iza mene. Dobro je, ne osjećam nikakve bolove i spreman sam. Odužilo mi se ovo razdoblje bez utakmica. Uželio sam se nogometa i gladan sam igre', kaže Jamak za Sportske novosti.

U subotu je Jamak krenuo od početka u utakmici protiv Čelika. Zrinjski je utakmicu dobio rutinski (5:2), no neočekivano je bilo to što je već nakon četiri minute gubio s 0:2.

'Ne znam što se dogodilo, neobjašnjivo mi je da su nam zabili dva gola u četiri minute. Možda smo malo podcijenili protivnika, možda su nas iznenadili, ali nisam ni u jednom trenutku, ni kod 0:2, sumnjao da ćemo se vratiti. Najbolja ekipa smo u državi i toga smo svjesni. Zabili smo pet komada, a možda smo mogli i još koji. Da se utakmica još više ‘prepadne’, dodaje Jamak.

Konkurencija je sigurno svjesna napadačkog potencijala Zrinjskog, no isto tako konkurencija je vidjela da je isti taj Zrinjski od dvije zadnje momčadi primio četiri komada.

'Istina, ali svi ti golovi pali su iz naših pogrešaka. Dogodi nam se dekoncentracija i u Vitezu i sada protiv Čelika, i protivnici to kazne. Nije to ni plod naše igre ili nečeg drugog, jednostavno je stvar psihe'.

Zrinjski je pobjedom nad Čelikom ostao na čelu, a pošto se i Željezničar zahuktao morat će pobjeđivati i dalje kako bi ostao na vrhu. U sljedećem kolu Plemići gostuju u Gabeli kod GOŠK-a, koji je također slavio u ovom kolu i to pobijedivši Slobodu na Tušnju.

"GOŠK me iznenadio i to pozitivno iznenadio. Puno je naših igrača tamo, znam kako su dobri, ali su me iznenadili kao ekipa. Dobili su Sarajevo i Slobodu u gostima, Široki kući. To govori da nas čeka težak posao, ali i da će biti dobra utakmica. No, znamo svoju kvalitetu i svoje mogućnosti i sve će ovisiti o nama i našoj igri", zaključio je Nermin Jamak za Sportske novosti.

Kopirati
Drag cursor here to close