4 kola 2 poraza

Jamak presudio bivšem klubu: Novi poraz Zrinjskog

Ovo je drugi uzastopni poraz Zrinjskog u novoj sezoni nakon što je u prošlom kolu izgubio na gostovanju kod Željezničara.
Sport / Nogomet | 12. 08. 2018. u 20:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zrinjski je rezultatom 0:1 poražen na gostovanju kod Čelika u Zenici u sklopu 4. kola Premier lige BiH.

Gol za Zeničane postigao je u 72. minuti Nermin Jamak, koji je u Čelik stigao u lipnju upravo iz redova aktualnog bh. prvaka.

Gosti su ukupno imali više od igre, ali ipak nisu i ozbiljnije ugrozili gol Zeničana, koji su već u 5. minuti mogli doći u vodstvo. Međutim, Dino Bevap je slabo šutirao sa oko sedam metara iskosa sa lijeve starne te vratar Antonijo Soldo nije imao problema da uhvati loptu.

Najbolju priliku imao je Ševko Okić, koji je u 36. minuti umakao obrani gostiju, ali je otišao dosta iskosa sa desne strane. Uspio je šutirati i savladati Soldu, ali je loptu sa same gol-crte izbio stoper Slobodan Jakovljević.

Ovo je drugi uzastopni poraz Zrinjskog u novoj sezoni nakon što je u prošlom kolu izgubio na gostovanju kod Željezničara od 2:0.

Čelik se pak pred utakmicu s Mostarcima oporavljao o teškog poraza iz prošlog kola kada im je Široki Brijeg mrežu napunio sa šest pogodaka.

Novi igrač Zrinjskog, Damir Šovšić, zamijenio je u 59. minuti Tonija Jovića te je i on upisao prvi nastup za 'Plemiće'.

Rezultati by SofaScore

Kopirati
Drag cursor here to close