Derbi Sarajevo-Zrinjski

Jakovljević za Bljesak: U Sarajevo ne idemo sa bijelom zastavom

Stoper Plemića Slobodan Jakovljević ističe kako Plemići u Sarajevo ne idu sa bijelom zastavom.
Sport / Nogomet | 18. 08. 2018. u 09:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Derbi kola nogometne Premijer lige BIH odigrat će ovoga vikenda na stadionu ''Asim Ferhatović Hase'' ekipe Sarajeva i Zrinjskog.

Stoper Plemića Slobodan Jakovljević ističe kako Plemići u Sarajevo ne idu sa bijelom zastavom.

''Respektiramo Sarajevo jer znamo o kakvom se klubu radi, ali definitivno ne idemo u glavni grad bez želje za pobjedom. Igrat ćemo, borit ćemo se, dat ćemo sve od sebe, pa neka bolji pobijedi'', rekao je Jakovljević za Bljesak.info.

Dodaje da mali problem stvara to što su proteklih tjedana odigrali veliki broj utakmice.

''U zadnjih mesec dana odigrali smo 10 službenih utakmica, što je za naše uvjete puno u veoma kratkom roku, a u kojima je bilo i pozitivnih, a nažalost i negativnih stvari koje moramo ispraviti'', ističe Jakovljević.

Ipak, kaže kako se mogu i moraju izdići iznad tih problema.

''Moramo zanemariti sada te europske utakmice utakmice i odigrati jednu kvalitetnu utakmicu. Odnosno, možemo ponoviti i želju koja nas je krasila u susretu protiv Ludogoretsa i mislim da se sa takvim pristupom mozemo nadati pozitivnom rezultatu'', optimističan je Jakovljević.

''To što je Bilbija dao gol normalno daje samopouzdanje svima nama, posebno sada pred Sarajevo'', zaključio je razgovor za Bljesak.info stoper Plemića Slobodan Jakovljević ua Bljesak.info.

Susret Zrinjskog i Sarajeva igra se u nedjelju, 19. kolovoza, s početkom u 20.00 sati.

Tri utakmice šestog kola nogometne Premijer lige Bosne i Hercegovine igraju se u subotu.

Od 17 sati igraju Radnik - Mladost, Čelik - Zvijezda 09 i Krupa - Gošk.  

Sarajevo u nedjelju u derbiju kola od 20 sati dočekuje Zrinjskog, a sat ranije u Tuzli će početi utakmica između Tuzla Cityja i Željezničara.  

Posljednji susret šestog kola igra se u ponedjeljak, a na Pecari se sastaju aktualni lider na ljestvici Široki i tuzlanska Sloboda.  

Kopirati
Drag cursor here to close