Zrinjski

Jakovljević: Mladost respektiramo, ali nema razloga da ne budemo pravi

Sport / Nogomet | 23. 09. 2016. u 10:48 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zrinjski sutra igra vrlo važnu utakmicu 10. kola Premijer lige - u Mostar dolazi jedina neporažena momčad prvenstva, Mladost iz Doboj Kaknja. 

“Treba respektirati njihov niz bez poraza, ali igramo kući i želimo tri boda”, rekao je šef struke Plemića Vinko Marinović pa se dao u podrobniju analizu rivala. 

“Vrlo su brzi u tranziciji po osvojenoj lopti pa na to moramo obratiti pozornost i ne dozvoliti im da nas ugroze iz kontranapada. Trebamo što prije zabiti i sebi olakšati posao.”

“Teren je jedino mjerilo, a Mladost je sasvim zasluženo mjestu na kojem se nalazi. Imaju kompaktnu ekipu sa par pojedinaca koji se ističu, tipa Brkića, Ramovića, Šišića, Kuzmanovića... imaju širinu i čvrstu obranu, ali mi znamo što želimo”, ocijenio je strateg Mostaraca. 

U kombinacije se vraćaju Nemanja Bilbija i Matija Katanec, a dobar dio udarnog kadra u Kupu protiv Borca je odmoren.

Unutra će biti i standardni stoper Slobodan Jakovljević koji protiv Mladosti ne očekuje laganu utakmicu.

“Mladost još nije izgubila, primili su osam golova u devet utakmica po čemu su lošiji samo od nas i Sarajeva. Nisu izgubili, da kažem, protiv velikana bosanskog nogometa, Sarajeva, Željezničara i Slobode i to je svakako za respekt”, ocijenio je defanzivac Mostaraca. 

“Izuzetno ih respektiramo, ali vjerujem da nema razloga da ne budemo pravi i da pobjeda neće izostati. Iskreno, očekujem jako tvrdu utakmicu. Oni će vjerojatno igrati defanzivno i čekati kontre i polukontre da nas ugroze..., kao i sve ostale ekipe koje su nam dolazile. Ali opet, vidjet ćemo sutra”, zaključio je Jakovljević. 

Subotnji duel Zrinjskog i Mladosti Pod Bijelim brijegom zakazan je za 19 sati. 


Premijer liga BiH, parovi 10. kola


Subota
Vitez - Olimpic 16.00
Sloboda - Radnik 16.00
Čelik - Krupa 16.00
Zrinjski - Mladost 19.00

Nedjelja
Široki Brijeg - Sarajevo 19.00
Željezničar - Metalleghe 19.00 

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Kopirati
Drag cursor here to close