Plemići u Bijeljini

Jakirovića brine teren u BIjeljini, ima "slatke brige" oko sastava

HŠK Zrinjski u prilici je povezati četiri pobjede u nizu budući da Plemići gostuju kod posljednjeg Radnika.
Sport / Nogomet | 21. 09. 2021. u 14:11 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zrinjski će u ovih sedam ili osam dana odigrati tri utakmice. Nakon pobjede nad Rudarom u subotu ove srijede gostuje u Bijeljini, a onda će za vikend dočekati Slobodu.
 
"Brzo se šaltamo iz kola u kolo. Analizirali smo Radnik i pripremili se najbolje što smo mogli. Puno će diktirati uvjeti samog terena, koji definitivno nije na razini Premijer lige, ali moramo se prilagoditi i ne smije biti alibija", poručio je trener Zrinjskog Sergej Jakirović.
 
Plemići gostuju kod posljednje ekipe u ligi, jedine koja nikoga nije pobijedila, ali Jakirović ih ne namjerava podcijeniti.
 
"Radnik je tu gdje jeste, ali imali su zanimljivih utakmica. Nitko ih nije posebno izdominirao, nije ih lako probiti, a znaju prijetiti iz kontri ili prekida. To ćemo morati anulirati. Fokus je na nama, a ako smo pravi, u što ne sumnjam, onda možemo okrenuti sve na svoj mlin", dodao je trener Zrinjskog.
 
 
Almir Bekić neće putovati zbog kartona, ali Jakirović ima dovoljno zamjena.
 
"Imamo 22 igrača i tu imam slatke brige oko sastava. Trudim se sve rotirati da se nitko ne osjeća otpisan. Ovi što su zadnji došli u zaostatku su za drugima, ali ima dovoljno utakmica i svi će dobiti priliku", zaključio je Sergej Jakirović.
 
Utakmica između Radnika i Zrinjskog igra se u srijedu u 18 sati, a prijenos je na Arena Sport TV. 
Kopirati
Drag cursor here to close