Uoči susreta

Jakirović: Treba zaslužiti te bodove jer nijanse odlučuju u ovoj ligi

''Idemo ekipi koja je mlada i koja se želi dokazati''.
Sport / Nogomet | 13. 09. 2022. u 10:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon utakmice u Posušju i nova tri boda, trener Sergej Jakirović najavio je susret protiv Sloge iz Doboja koji se igra na stadionu u Modriči.

''Idemo ekipi koja je mlada i koja se želi dokazati. Sigurno će se mobilizirati, a mi ćemo napraviti par promjena u ekipi kako bismo došli do željene svježine'', kazao je Jakirović.

''Sigurno da se Kulenović najviše istakao. I Zaić mi je upao u oči, imaju dosta motorike, nadam se da ćemo uspjeti parirati''.

Stadion u Modriči nije domaći teren ni Slogi kao ni Zrinjskom, no Jakirović ističe kako je najbitnije da su uvjeti dobri.

''Ni njima ni nama domaćinstvo, ali uvjeti na terenu su super, pa mislim da ne bi trebalo biti problema ni za njih ni za nas''.

Plemići su pobjedom u Posušju uvezali tri pobjede, ali Jakirović je ipak svjestan kako neće biti lako do novih bodova.

''Treba zaslužiti te bodove. Neće biti nimalo lagano jer nijanse odlučuju u ovoj ligi. Ide sada reprezentativna pauza pa ostajemo bez dosta mladih igrača jer su četvorica dobili poziv, ali to je sve plod našeg rada. Nadam se samo da će se vratiti zdravi s reprezentativnog okupljanja i da će biti na željenom nivou'', zaključio je Jakirović.

Susret protiv Sloge iz Doboja igra se u srijedu od 18 sati na stadionu u Modriči.

Video: Sergej Jakirović uoči susreta protiv Sloge
Kopirati
Drag cursor here to close