Plemići u Srebrenik

Jakirović: Svjesni smo da u Tuzli vlada mobilizacija

Mostarski Zrinjski zadnji put će gostovati u ovoj godini, a u nedjelju putuju u Srebrenik na noge Tuzla Cityju.
Sport / Nogomet | 10. 11. 2022. u 15:42 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zrinjski prošlog vikenda nije igrao, jer je derbi protiv Veleža odgođen za proljeće, ali su Plemići ovih dana bili u akciji.
 
U utorak su "skoknuli" do Neuma gdje su odigrali prijateljsku utakmicu s domaćim HNK Neum kako bi uveličali manifestaciju Dana općine Neum. Završilo je 8:3, a gosti su bili u šarenom sastavu.
 
Video: HNK Neum - HŠK Zrinjski 3:8
 
"Svaka utakmica donosi nešto, meni je važno da smo bili ozbiljni, s dosta zalaganja na zahtjevnom terenu. Htjeli smo i juniorima dati šansu, da vidimo s čim raspolažemo, pa da barem dvojicu pozovemo na pripreme za proljeće", kazao je Sergej Jakirović za Zrinjski TV.
 
Na pripremama će Zrinjski biti jači i za nekoliko igrača koji su trenutno izvan stroja.
 
"Frane Maglica se uključio u momčadski trening, a što se tiče Karima Gazzette s njim nećemo forsirati. Meni je važno da dođe na pripreme spreman. Ivan Jukić je odsutan iz opravdanih razloga, a ostali su na dispoziciji", dodao je Jakirović.
 
Iako nisu igrali Plemići su i dalje prvi na ljestvici, a sada je razlika između njih i sljedeće momčadi jedan bod.
 
"Svi su tu, sve se može stići, a i mi imamo prostora odmaknuti, jer bit će puno utakmica na proljeće. Fokusirali smo se na sebe, da se malo odmorimo, jer smo zaboravili kako izgleda normalan trening. Ali, želja je da već od nedjelje vratimo se na pobjedničke staze".
 
Video: Zrinjski i Tuzla igrali nedavno
 
U nedjelju će Zrinjski gostovati kod Tuzla Cityja, jedne od rijetkih momčadi koje su stadion pod Bijelim brijegom napustile neporažene, ali i koja je nedavno doživjela debakl (0:4) kod Leotara.
 
"To samo pokazuje da je liga zahtjevna, da svatko svakoga može dobiti. Svjestan sam da će kod njih vladati mobilizacija zbog tog poraza, a i jer i mi dolazimo, ali to je uvijek tako. Igrali smo s njima nedavno, igrali smo dobro, a samo je gol falio, no i oni su imali lijepih prilika. Zato očekujem otvorenu utakmicu u nedjelju", zaključio je Sergej Jakirović.
 
Kopirati
Drag cursor here to close