Imperativ pobjede

Jakirović: Svi se "bacaju na glavu" da nas dobiju

Zrinjski u nedjelju dočekuje Krupu u utakmici u kojoj mora uzeti tri boda.
Sport / Nogomet | 15. 05. 2021. u 13:43 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trener Zrinjskog Sergej Jakirović nedavno je uoči gostovanja kod Borca kazao kako je njegovoj momčadi neophodno devet bodova kako bi osigurali Europu. Nakon poraza od Borca Plemićima su ostala samo tri kola, što znači da mora pobijediti u sve tri utakmice kako bi ispunili plan.

Prema tome prva od te tri utakmice, nedjeljna utakmica s Krupom, jednostavno se mora dobiti.

"Uz svo dužno poštovanje prema Krupi nas zanimaju samo tri boda", rekao je Jakirović, koji je službeni debi na klupi Zrinjskog ubilježio upravo protiv Krupe i ostvario 1:0 pobjedu u veljači.

Video: Zrinjski već svladao Krupu ove godine

"Oni igraju dosta bolje nego jesenas i s ovom pobjedom protiv Radnika napravili su veliki korak ka ostanku. Ipak, mi moramo gledati samo sebe. Poslije ovog zadnjeg kola opet smo dobili još jednu šansu iako ne ovisimo sami o sebi. Ipak, mi moramo napraviti sve da dobijemo sutra. Čak ću reći da me dojam nimalo ne zanima, zanima me samo da prebacimo loptu preko linije", dodao je Jakirović.

Krupa u posljednje vrijeme igra sve bolje i zahvaljujući tome nakon dugo vremena izašla je iz zone ispadanja.

"Vole igrati presing, vole otvarati igru od golmana, stvaraju šanse. Olakotna okolnost za nas je što ne igra Mandić zbog kartona ali ima tamo zanimljivih igrača koji nam mogu napraviti probleme kao što su Jović i Redžić. Svi se bacaju na glavu da dobiju Zrinjski, to sam vidio i zbog toga sam svojim igračima rekao da je velika privilegija igrati za Zrinjski", zaključio je Jakirović.

Zrinjski će u nedjelju igrati bez suspendiranih Trebotića i Ljubića, a prema njegovim riječima izvan stroja su i dalje Govedarica i Travaglia.

Utakmica se igra u nedjelju u 17 sati, a prijenos je, kombinirani s utakmicom Borca i Željezničara, na Areni Sport.

Kopirati
Drag cursor here to close