Nakon utakmice protiv Juventusa

Jakirović: Pokazali smo da se možemo nositi s protivnikom na najvišoj razini

"Žao mi je zbog primljenog gola, jer je stigao iz našeg posjeda, no to je sve jako dobra škola za naše mlade momke, da nauče da je na ovom nivou i najmanja greškica dovoljna za primiti gol", rekao je nakon utakmice Sergej Jakirović.
Sport / Nogomet | 23. 12. 2022. u 10:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U sklopu priprema za drugi dio sezone, Rijeka je u Torinu odigrala prijateljsku utakmicu protiv Juventusa. To je bio prvi susret ove dvije ekipe nakon 1980. godine i dva duela u četvrtfinalu Kupa Kupova. Ovaj put se radilo o prijateljskoj, kontrolnoj utakmici bez prisustva gledatelja.

Na kraju je završilo 1:0, za novog trenera Rijeke Sergeja Jakirovića je bilo svakako novo trenersko iskustvo. Ukupno već treća utakmica na klupi novog kluba.

"Jako sam zadovoljan kako smo igrali. Rekao sam momcima da ovo je osnova i baza za nastavak i daljnji rad. Pokazali smo da se možemo nositi s protivnikom na najvišoj razini, da možemo provući neke naše stvari koje želimo primijeniti u prvenstvu. Žao mi je jer je Frigan propustio realizirati veliku priliku. No, Juventus smo limitirali na svega nekoliko prilika. Igrali su svi igrači, to je jako važno. Žao mi je zbog primljenog gola, jer je stigao iz našeg posjeda, no to je sve jako dobra škola za naše mlade momke, da nauče da je na ovom nivou i najmanja greškica dovoljna za primiti gol", rekao je nakon utakmice Sergej Jakirović.

Kopirati
Drag cursor here to close