Na kraju Konferencijska liga

Jakirović: Ovo mi je najteži poraz u karijeri

Ovo mi je svakako najteži poraz u karijeri, bilo je još teških poraza, ali nije nikad bilo ovako važno. Jedini mi je upitnik zašto smo bili tako prazni u prvom poluvremenu, što se dogodilo", pitao se Jakirović.
Sport / Nogomet | 31. 08. 2023. u 23:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prije sedam dana je sve izgledalo idealno. Dinamo je uz silne promjene slavio protiv Sparte iz Praga 3:1, činilo se kako su dva gola bila više nego dovoljno za prolaz u Europsku ligu, a onda je došao revanš. Sparta je već nakon 24 minute vodila 2:0 golovima Haraslina i Sorensena, da bi Panak u 67. povećao na 3:0.

Baturina je lijepim golom dvadesetak minuta prije kraja probudio nadu, a onda je opet u samom finišu, tri minute prije kraja Olatunji postigao gol za prolaz Sparte. Nakon šokatne eliminacije u Ligi prvaka, dogodilo se nešto slično i u Europskoj ligi.

"Želio bih čestitati Sparti na pobjedi i prolazu. Bili su bolji suparnik, ne znam zašto smo tako loše reagirali u prvom poluvremenu. Primili smo gol, onda su oni zahvaljujući publici dobili krila. Drugi gol iz prekida, inferiorni smo bili visinom. Pokušali smo u drugom dijelu, uspjeli smo zamjenama poboljšati igru. Žao mi je što Ljubičić nije zabio kod 2:0, a onda smo primili i treći gol. Ovo mi je svakako najteži poraz u karijeri, bilo je još teških poraza, ali nije nikad bilo ovako važno. Jedini mi je upitnik zašto smo bili tako prazni u prvom poluvremenu, što se dogodilo. Zato smo i reagirali na poluvremenu. Nismo mislili da će biti lako, znali smo da nas čeka dobar protivnik. No nemamo vremena za plakanje, treba izvlačiti pouke. Izvlačimo ih, nažalost, iz svojih grešaka", rekao je Jakirović.

Kopirati
Drag cursor here to close