Ima podršku kluba

Jakirović ostaje na klupi Dinama

Jakirović zasada ostaje trener, a hoće li tako biti i dalje vidjet ćemo nakon utakmice s Istrom koja je na rasporedu ovaj vikend u Puli.
Sport / Nogomet | 24. 01. 2024. u 18:53 Bljesak.info
Sažetak: GNK Dinamo 0-3 NK Lokomotiva (4. kolo SuperSport HNL)

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zagrebački Dinamo donio je odluku o statusu Sergeja Jakirovića nakon jučerašnjeg teškog poraza na domaćem terenu od Lokomotive rezultatom 3:0, a uprkos teškom porazu, bivši trener Modrih za sada ostaje na klupi prvaka Hrvatske.

Kako prenosi Index.hr, Jakirovića je nakon današnjeg treninga dočekao "obavijesni razgovor" na kojem mu je rečeno da klub stoji iza njega, ali da hitno mora nešto promijeniti u ekipi.

Otkaz je u ovom slučaju stopirala Vlatka Peras, predsjednica uprave Dinama, koja je stopirala otkaz Jakiroviću.

Njega su zazivali ostali članovi uprave, skupštine i dio izvršnog odbora, ali Peras je bila ta koja je lupila šakom o stol i rekla "ne".

Jakirović zasada ostaje trener, a hoće li tako biti i dalje vidjet ćemo nakon utakmice s Istrom koja je na rasporedu ovaj vikend u Puli.

Također, navodi se da Jakirović ima godišnju platu od oko milion eura i prema ugovoru bi za otkaz trebao dobiti otpremninu u visini od šest mjesečnih plata, što je vrlo bitan faktor u donošenju odluke da ostane.

Kopirati
Drag cursor here to close