Zrinjski još jedan korak bliže

Jakirović: Odigrali smo odličnu utakmicu

"Dobro smo ih analizirali, gledali smo moje kolege i ja pet njihovih utakmica, paše im kada igraju protiv boljih protivnika, danas smo ih mi ganjali, pripremili smo se dobro" dodao je Jakirović.
Sport / Nogomet | 18. 08. 2022. u 23:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dok traje, dobro je. A Zrinjski je još uvijek tu. Iz utakmice u utakmicu sve bliže toliko puta spominjanje jedne od skupina, ovaj put Konferencijske lige. Protiv Slovana je Zrinjski napadao, nije odustajao, gradio i gradio. I na kraju se jednostavno moralo vratiti. Tako je to u sportu. Mora se vratiti.

"Čestitam svim momcima koji su danas odigrali. Mislim da smo odigrali odličnu utakmicu, da smo dominirali u svim segmentima igre, da nam je u prvom poluvremenu falio gol, ja bih čak rekao i dva. Imali smo nekoliko otvorenih udaraca sa 16 metara, zatim šansa Kamenara. Nastavili smo u drugom poluvremenu isto. Mislili smo da će nas staviti više pritisak, ali smo izdominirali. Ovaj gol je nagrada za pristup kroz cijelu utakmicu" rekao je Jakirović, te dodao da je tražio još odlučniji nastup u drugom poluvremenu nego je to bio slučaj u prvom.

Zrinjski je nastavio napadati i na kraju zasluženo pobijedio. Jakirović je otkrio kako su on i kolege dobro izanalizirali večerašnjeg protivnika.

"Dobro smo ih analizirali, gledali smo moje kolege i ja pet njihovih utakmica, paše im kada igraju protiv boljih protivnika, danas smo ih mi ganjali, pripremili smo se dobro. 

Za drugo poluvrijeme je dogovor bio da zadržimo, pa i podignemo nivo. Malo sam se pribojavao s obzirom koliko smo promašili dosta šansi da nam ne bi nešto zalutalo kao što to obično biva, a na kraju smo eto iz možda najteže situacije zabili gol, ali to smo možda i zaslužili kroz cjelokupnu utakmicu.

Dobio sam dosta poruka, ljudi su oduševljeni. Pogledaću utakmicu, uvijek imam neke zamjerke, koliko god to glupo zvučalo, ali je sigurno da je ovo jedna od najboljih i najdražih pobjeda. Ništa još nije gotovo i presretan ću tek biti ako se plasiramo u grupnu fazu.

Bliže smo sada nego prije ovoga. Vraćaju im se dva dobra igrača za revanš, Kucka i Abena. Pitanje je kako ćemo reagovati u toj atmosferi. Dobili smo dosta iskustva kroz ovih sedam utakmica i sigurno je da smo u psihološkoj prednosti sada jer će Slovan imati još veći pritisak medija i svog kluba. Nadam se da ćemo uspjeti to iskoristiti i da ćemo se plasirati" zaključio je Jakirović. 

Kopirati
Drag cursor here to close