Plemići moćni

Jakirović o Mašićevim zicerima: "Mlad je, očeličit će se"

Zrinjski razbio Široki Brijeg s 4:0, uz dva gola Nemanje Bilbije te još po jednim Bašića i Jakovljevića.
Sport / Nogomet | 02. 10. 2021. u 21:59 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zrinjski je nadigrao Široki Brijeg i razbio ga s četiri gola u mreži, a pobjeda Plemića mogla je biti i uvjerljivija.
 
"Jako sam zadovoljan, jer odigrali smo kako smo planirali. Od prve sekunde bili smo bolji, zabili golove na vrijeme, a mogli smo još. Široki Brijeg je opasan iz tranzicije, ali to smo im anulirali. Bila je ovo sedma utakmica u 21 dan i imamo omjer 6-0-1, što me veseli. Sada se treba odmoriti i iskoristiti pauzu da se pripremimo kvalitetno za derbije", rekao je trener Zrinjskog Sergej Jakirović.
 
Njegova momčad je sada vodeća na ljestvici i tu će biti barem dok svoju utakmicu ne odigra Tuzla.
 
"Rekli su mi da tri godine nismo bili na prvom mjestu, pa je i to bio dodatni motiv. Lijep je osjećaj biti na vrhu, makar i samo jednu večer, a vidjet ćemo kako će proći ta utakmica Tuzle i Sarajeva. Nama je najvažnije da igramo dobro, samo da bude zdravlja, a nema razloga da ovako ne nastavimo", dodao je Jakirović.
 
 
Šef struke Zrinjskog morao je rano mijenjati jer je Karlo Kamenar ozlijedio zadnju ložu, pa je uveo Anesa Mašića. Mladi napadač imao je dvije velike prigode i promašio ih je obje, pa je utakmicu završio u suzama.
 
"Mašića smo stavili zbog sistema u kojem igra Široki, pa nam je trebao još jedan napadač, ali ionako bi zaigrao što mu je nagrada za dva gola u Kupu. Jako mi je drago što se našao u dvije šanse i dobro je to za njega. Malo ga je pogodilo što nije iskoristio zicere, ali mlad je, očeličit će se", zaključio je Sergej Jakirović.
 
 
 
Kopirati
Drag cursor here to close