Propuštene prilike

Jakirović: "Nismo osvojili jedan, nego izgubili dva boda"

Trener Zrinjskog Sergej Jakirović žalio je za promašajima, pogotovo za "zicerom" Tičinovića u sudačkoj nadoknadi.
Sport / Nogomet | 08. 05. 2021. u 21:52 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Oba trenera složila su se da je Zrinjski imao više od igre, ali to domaćina neće utješiti, jer Zrinjski je htio više od tog remija (1:1).

"Žao mi je momaka, jer ostavili su sve na terenu, sve su odigrali kako smo se dogovorili. Kada u prvom poluvremenu imate triput loptu na liniji, kada imate Mašića samog prema golu, mi primimo gol iz kardinalne greške. U drugom dijelu smo se dogovorili da uđemo još i jače i to smo i napravili, te brzo ijednačili. Uz sve to nabrojano mi u 93. minuti iz čiste situacije pogodimo stativu. Nismo osvojili jedan, nego izgubili dva boda", rekao je trener Zrinjskog Sergej Jakirović.

Video: Remi Zrinjskog i Veleža
 
Zrinjski je u zadnja tri derbija osvojio samo dva boda, ali je igrom zaslužio više.
 
"U tri utakmice osvojili smo samo dva boda, iako smo zaslužili puno više. Mislim da su u tri utakmice Sarajevo, Široki i Velež imali pet udaraca u naš gol, a primili smo dva gola. Čeka nas novi dan i Borac u Banja Luci već u utorak", dodaje trener Zrinjskog.
 
Bljesak.info / Trener Zrinjskog Sergej Jakirović
 
"Bit će borba do zadnjeg kola i sve je još otvoreno. Nama ostaje samo da igramo kako se dogovorimo, a valjda nam će se nešto vratiti", zaključio je Sergej Jakirović.
 
Kopirati
Drag cursor here to close