Nakon uspona pad

Jakirović: Nije bilo euforije, nema sada ni depresije

Tuzla City svladala je Zrinjski s 2:1 u Mostaru, pa je momčad Sergeja Jakirovića doživjela drugi poraz u pet dana.
Sport / Nogomet | 14. 03. 2021. u 20:05 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Novi trener Zrinjskog Sergej Jakirović imao je sjajno otvaranje svoje ere na klupi Zrinjskog. Ipak, nakon dvije startne pobjede, uključujući i onu na Koševu, ispao je iz Kupa i izgubili su od Tuzla Cityja.

Njegovi igrači iz heroja pretvorili su se u “jadnike”, a priznao je to i Jakirović.

“Slažem se, ali to je nogomet, zato i jest najzanimljviija igra. Moraš se stalno dokazivati, od stare slave se ne živi. Nije bilo euforije nakon onih pobjeda, nema ni sad depresije. Svako kolo je bitno, svatko se za nešto bori”, rekao je Jakirović poslije utakmice, osvrnuvši se na utakmicu protiv Tuzla Cityja.

“Vrlo izjednačena utakmica, s dosta duela, borbe za svaki dio terena. U tako izjednačenoj utakmici mi smo napravili pogrešku više. Da je ušla ona Tičinovićeva lopta, da je bilo neriješeno možda bi bilo najrealnije. Ovako mogu samo čestitati protivniku, a mi se moramo okrenuti sljedećim utakmicama”, dodao je Jakirović.

Šef struke Plemića imao je puno problema s ozljedama igrača prije i za vrijeme utakmice. Ozlijedili su se Govedarica, Magdić, Ćorluka, a Bilbija nije ni ušao u igru.

“Jučer je s Bilbijom sve bilo u redu, ali danas je osjetio bol pri udarcu jedne lopte i morali smo ga ostaviti bez igre”, zaključio je Jakirović.

Kopirati
Drag cursor here to close