Pred polazak

Jakirović: Nećemo braniti rezultat, vjerujem u prolaz

''Očekujem da će domaćin krenuti agresivno od prve sekunde''.
Sport / Nogomet | 24. 08. 2022. u 09:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Očekujem da će domaćin krenuti agresivno od prve sekunde'', kazao je trener HŠK Zrinjski, Sergej Jakirović pred polazak u Bratislavu u mostarskoj zračnoj luci.

''Vjerujem da možemo proći, ali očekujem drukčiju utakmicu nego u Mostaru. Očekujem da će domaćin krenuti agresivno od prve sekunde'', kazao je, te dodao kako ''moramo pokazati gard i odlučnost i ne braniti rezultat iz prve utakmice i ako se tako postavimo možemo napraviti pozitivan rezultat za nas''.

Foto: Bljesak.info / Plemići krenuli u Bratislavu

Što se tiče rostera, za Zrinjski neće nastupiti jedan od glavnih igrača, Mario Tičinović, koji ima problema sa zadnjom ložom.

''Tičinović će nam nedostajati jer ima problema sa zadnjom ložom, a svi ostali su na dispoziciji'', kazao je Jakirović.

Foto: Bljesak.info / Plemići krenuli u Bratislavu

Slično mišljenje sa trenerom dijeli i najbolji strijelac Zrinjskog, Nemanja Bilbija, koji je također rekao kako očekuje vrlo agresivnog domaćina.

''S obzirom da smo odigrali odličnu prvu utakmicu i da imamo prednost vjerujemo da možemo doći do tog cilja i proći u grupnu fazu''.

Foto: Bljesak.info / Plemići krenuli u Bratislavu

''Ne smijemo se braniti, trebamo težiti prema golu i golu koji će nas odvesti u grupnu fazu'', istaknuo je Bilbija.

''Prvi put smo u ovoj situaciji i ako momci odigraju kao i prošlu utakmicu, možemo ostati neporaženi u Bratislavi'', zaključio je.

Foto: Bljesak.info / Plemići krenuli u Bratislavu

Podsjetimo, momčad HŠK Zrinjski u četvrtak od 20:30 igra drugu utakmicu play off UEFA Konferencijske lige protiv ŠK Slovan Bratislava, a sa sobom nose pozitivan rezultat (1:0) iz prve utakmice.

Kopirati
Drag cursor here to close