Ipak nije opcija

Jakirović (ne) dovodi Bilbiju u Rijeku?

Sport / Nogomet | 07. 12. 2022. u 12:18 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sergej Jakirović napustio je komotnu poziciju vodeće momčadi Premijer lige u Zrinjskom kako bi preuzeo Rijeku, koja se bori za ostanak u HNL-u.

Ipak, Jakirović je očito dobio otvorene ruke, pa je krenuo s čistkom u svlačionici. Kako pišu Sportske novosti zasad su trojica igrača (Haris Vučkić, Matej Vuk i Andres Solano) dobili signal da Jakirović ne računa na njih.

Odlazaka će biti još, ali bit će i dolazaka. Odmah po dolasku Jakirovića su pitali namjerava li dovesti sa sobom nekoga iz Zrinjskog, a premda je novi trener Rijeke to demantirao, počele su priče o tome kako će Niku Jankovića, igrača Dinama, "premjestiti" u svoju svlačionicu.

Pojavila se i priča oko toga da bi i Nemanja Bilbija mogao u Rijeku, ali čini se da je najbolji strijelac Zrinjskog i Premijer lige na Kvarneru bio samo turistički.

"Čistka, smanjivanje (pre)velikog rostera je počelo, spomenuti trojac sigurno neće biti jedini u rubrici odlasci, a do kraja tjedna svakako se očekuju i novosti u dolascima, ova Rijeka nasušno treba nove, svježe “krvi”, ali prije svega kvalitetu. Nemanja Bilbija, napadač Zrinjskog, unatoč tome što je viđen na Kvarneru, navodno nije jedna od opcija...", pišu današnje Sportske novosti.

Kopirati
Drag cursor here to close