Počele pripreme

Jakirović izvršio prozivku, momčad Plemića prilično izmijenjena

S pripremama za predstojeću sezonu u utorak je počeo i mostarski HŠK Zrinjski.
Sport / Nogomet | 15. 06. 2021. u 18:46 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Igračima se obratio trener Sergej Jakirović, klupski potpredsjednik Danko Šulenta i članovi vrha kluba, a onda su odradili i prvi trening u ljetnim pripremama. Jakirović je na prvoj prozivci imao 26 igrača, ali to nije konačni broj.
 
"Neki su u dolasku, ali o imenima ne smijem jer mi ih drugi 'kradu'. Samo ću reći da gledamo dovesti napadača, stopera i možda još jedno krilo kako bi povećali konkurenciju", rekao je Jakirović.
 
Bljesak.info / Pripreme Zrinjskog za novu sezonu
 
Mladim reprezentativcima Ivanu Bašiću i Anesu Mašiću Jakirović je dao dodatnih tjedan dana odmora, a s njima će se priključiti i Igor Savić koji je zadnje dvije sezone igrao za GOŠK.
 
Priključeni su i mladi igrači Patrik Bošnjak, Nikša Šilić i Antonio Prskalo, a novi igrači su Luka Kukić, Matija Malekinušić, Anes Vazda i Gojko Gadže. Kukić i Malekinušić već su potpisali, a Vazda, bivši igrač Mladosti, te Gadže, bivši veznjak Gorice to će napraviti sutra.
 
Bljesak.info / Pripreme Zrinjskog za novu sezonu
 
 
Istovremeno, na prozivci nije bilo nekih od igrača iz prošle sezone (Ognjen Todorović, Miloš Filipović, Miro Varvodić, Miljan Škrbić, Dinko Trebotić, Filip Arežina...) čiji status se još rješava.
 
"Mijenja se konstrukcija ekipe, odlučili smo napraviti zaokret i dovoditi mlade igrače koji su potentni i željni dokazivanja. Jedan je od takvih je Igor Savić, kojeg smo vratili iz GOŠK-a i koji se pokazao kao jedan od najboljih igrača Prve lige", dodao je Jakirović.
 
Plemići će trenirati u Mostaru, prije nego odu u Livno gdje je dogovorena utakmica s Posušjem i čeka se odgovor Dugopolja. Nakon toga će dio priprema odraditi u Međugorju gdje su dogovorene utakmice s Hrvatskim Dragovoljcem, GOŠK-om, a u pregovorima je i utakmica sa splitskom Hajdukom.  
 
Na prozivci su bila i četvorica igrača, Vojin Savić, Blaž Bošković, Gabrijel Čoko i Ivan Jajalo, koje je Zrinjski vratio s posudbi.
Kopirati
Drag cursor here to close