VIDEO

Jakirović: "Derao sam se sucu da prekine utakmicu, ali nije me čuo..."

HŠK Zrinjski je odigrao samo tri utakmice ove sezone u Premijer ligi, ali već ima dva poraza.
Sport / Nogomet | 31. 08. 2022. u 20:32 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trener Zrinjskog Sergej Jakirović nije htio za kamere Arene Sport komentirati današnju utakmicu, ali se uredno pojavio na press konferenciji poslije utakmice i iznio svoje viđenje.

"Čestitam Borcu na pobjedi. Mislim da su se bolje snašli na terenu, posebno na početku kada su bili kiša i vjetar. Dali smo sebi nespretno gol i onda je bilo jako teško, bilo je vode po terenu i nismo mogli da razvijemo igru, nego samo 'napucavanje' lopte. Eventualno neka druga, neka greška da se dočeka, ili prekid... U drugom poluvremenu smo uveli četiri nova igrača, da dobijemo još više motorike da nekim drugim loptama kad ih osvojimo zaprijetimo Borcu. Kako je voda odlazila sa terena, tako smo uspjeli nešto kombinirati, ali bilo je teško. To nije naša igra i mislim da se to jednostavno vidjelo", rekao je Jakirović, prenosi Mondo portal.

Prvo poluvrijeme bilo je na rubu regularnosti, jer je padala toliko jaka kiša da su gledatelji "pobjegli" s tribina. Iako se nije skoro ništa vidjelo, sudac Mirza Kazlagić nije prekidao utakmicu.

"Tražio sam da prekinu bar na 10-15 minuta dok to prođe, međutim nisam dobio odgovor ni od jednog suca, ako su me čuli. Ja sam se derao, pitao sam Zakarića, on je isto pitao suca, ali ništa...", dodao je Jakirović.

Video: Borac - Zrinjski 1:0

 

Kopirati
Drag cursor here to close