Na utakmici Eintracht - Paok

Jakić nasrnuo na suca, čeka ga suspenzija

Jakić je, nakon što je dobio drugi žuti, odnosno isključujući crveni karton, krenuo u obračun s poljskim sucem Damianom Sywlestrzakom. Kako je izgledalo, Jakić se htio fizički obračunati sa sucem, ali suigrač su ga uspjeli zaustaviti u toj namjeri.
Sport / Nogomet | 01. 12. 2023. u 10:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bivšeg igrača Dinama Kristijana Jakića čeka duža suspenzija nakon što je isključen na utakmici svojeg Eintrachta i PAOK-a u petom kolu Konferencijske lige. Hrvatski veznjak je u dvije minute u sučevoj nadoknadi dobio dva žuta kartona i potom poludio i krenuo u obračun sa sucem.

Jakić je, nakon što je dobio drugi žuti, odnosno isključujući crveni karton, krenuo u obračun s poljskim sucem Damianom Sywlestrzakom. Kako je izgledalo, Jakić se htio fizički obračunati sa sucem, ali suigrač su ga uspjeli zaustaviti u toj namjeri. Marmoush i Aaronson su ga odvukli od suca.

Nakon toga Jakić je krenuo trčeći prema svlačionici, ali na putu do tamo se uspio zakačiti i s protivničkom klupom s kojom je razmijenio dosta teških riječi. Sigurno je da će ga UEFA kazniti, a mogao bi dobiti i dugotrajniju suspenziju.

Kopirati
Drag cursor here to close